Apie tai, kas, kur ir kodėl, kviečiu skaityti čia. 😉 Dešimtosios vasaros savaitės valgiaraštis:

MENU

Pirmadienis

Antradienis

Trečiadienis

Ketvirtadienis

Penktadienis

Šeštadienis

  • Pusryčiai – Duoniukai su užtepėlėm (morkų, alyvuogių ir moliūgo).
  • Pietūs – Morkų ir kalafiorų kepsniukai su raudonaisiais lęšiais ir daržovėmis.
  • Vakarienė – Daržovių wrap/tortilijos.

Sekmadienis

  • Pusryčiai – Veganiškas omletas ir omletas su ruginiais miltais (“Vegetariniai valgiai“, 74 psl.].
  • Pietūs – Šaltibarščiai su žaliais burokėliais ir raugintomis pasukomis (Gero maisto dienoraštis, Vasara, 108 psl.] su šviežiomis bulvėmis.
  • Vakarienė – Baklažnų “picos”.

KOMENTUOTI

Please enter your comment!
Please enter your name here