Apie tai, kas, kur ir kodėl, kviečiu skaityti čia. 😉 Trečiosios vasaros savaitės valgiaraštis:
MENU
Pirmadienis
- Pusryčiai – Suvožtinis su keptu kiaušiniu ir avokado užtepu.
- Pietūs – Grikių kotletai su pievagrybių padažu. Ridikėlių ir agurkų salotos.
- Vakarienė – Kreminė moliūgų sriuba. Duoniukai.
Antradienis
- Pusryčiai – Smoothie su špinatais.
- Pietūs – Savojinių kopūstų balandėliai su daržovėmis.
- Vakarienė – Salotos su avinžirniais. (Internetinis žurnalas, 171 psl.)
Trečiadienis
- Pusryčiai – Granola su kokosų jogurtu ir vaisiais.
- Pietūs – Šalta rūgštynių ir ridikėlių sriuba (Beatos daržovių knyga) ir saldžių bulvių kubeliai kepti orkaitėje.
- Vakarienė – Makaronai su kale kopūstų pesto.
Ketvirtadienis
- Pusryčiai – Arbata, trapučiai su užtepėle.
- Pietūs – Daržovių paelia.
- Vakarienė – Falafeliai su salotomis.
Penktadienis
- Pusryčiai – Avižinė košė su šilauogėmis.
- Pietūs – Bulviniai piršteliai su garstyčių padažu ir špinatais (Internetinis žurnalas, 103 psl.).
- Vakarienė – Tortilijų suktinukai (avokadas, špinatai, alyvuogės, humusas).
Šeštadienis
- Pusryčiai – Smoothie ir vaisiai.
- Pietūs – Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pievagrybiais.
- Vakarienė – Take away 🙂
Sekmadienis
- Pusryčiai – Blyneliai su vaisiais.
- Pietūs – Keksiukų formelėse keptas kišas (vegan) su šparagais.
- Vakarienė – Polenta su portabello grybais ir avinžirniais.