Apie tai, kas, kur ir kodėl, kviečiu skaityti čia. 😉 Penktosios vasaros savaitės valgiaraštis:
MENU
Pirmadienis
- Pusryčiai – Smoothie. Vaisiai.
- Pietūs – Tartas su špinatais ir kiaušiniais.
- Vakarienė – Virtų pupelių ir morkų salotos.
Antradienis
- Pusryčiai – Trapučiai su avokadu ir pomidorais. Vaisiai.
- Pietūs – Risotto balls su keptais smidrais ir pievagrybiais.
- Vakarienė – Kartšos salotos su cukinijomis.
Trečiadienis
- Pusryčiai – Granola su jogurtu ir vaisiais.
- Pietūs – Fettuccine makaronai su grybais ir artišokais.
- Vakarienė – Raudonųjų lęšių sriuba.
Ketvirtadienis
- Pusryčiai – Smoothie.
- Pietūs – Saldžių bulvių – laukinių ryžių – rukolos “salotos”.
- Vakarienė – Vasariški suktinukai.
Penktadienis
- Pusryčiai – Omletas su tofu.
- Pietūs – Lęšių tacos su mango salsa.
- Vakarienė – Veggie pakora – indiski blyneliai.
Šeštadienis
- Pusryčiai – Orkaitėje keptas omletas.
- Pietūs – Avinžirnių ir saldžių bulvių karis su lietuviško daržo prieskoniais.
- Vakarienė – Pica.
Sekmadienis
- Pusryčiai – Kepti bananai su jogurtu ir granola.
- Pietūs – Šaltibarščiai (kelios lėkštės bus vegan versija.
- Vakarienė – Bulvės, keptos folijoje, su pagrilintom daržovėm.