Apie tai, kas, kur ir kodėl, kviečiu skaityti čia. 😉 Septintosios vasaros savaitės valgiaraštis:

MENU

Pirmadienis

  • Pusryčiai – Miežiniai perliukai su kokosų pienu ir mango [7 ingredientai vaikams, 67psl.]
  • Pietūs – Šaltibarščiai su keptomis (grill) bulvėmis.
  • Vakarienė – Odetos cukinijų apkepas [Beatos virtuvė, Vasaros numeris, 51 psl.]

Antradienis

  • Pusryčiai – Smoothie.
  • Pietūs – Daržoviniai paniniai su sultiniu.
  • Vakarienė – Šparaginių pupelių, lęšių ir pomidorų salotos [Gero maisto dienoraštis, Vasara, 114psl.]

Trečiadienis

  • Pusryčiai – Naminė granola su jogurtu.
  • Pietūs – Kuskusu įdarytos mini saldžiosios paprikos.
  • Vakarienė – Makaronų apkepas.

Ketvirtadienis

Penktadienis

  • Pusryčiai – Kukurūzų trapučiai su baklažano užtepėlėm (pagaminta is vakaro). Vaisiai.
  • Pietūs – Veganiški quiche.
  • Vakarienė – Spring rolls.

Šeštadienis

  • Pusryčiai – Smoothie. Vaisiai.
  • Pietūs – Vegan tacos.
  • Vakarienė – Keptų pomidorų sriuba su skrudintais avinžirniais [Gero maisto dienoraštis, Vasara, 160psl.]

Sekmadienis

 

KOMENTUOTI

Please enter your comment!
Please enter your name here