Apie tai, kas, kur ir kodėl, kviečiu skaityti čia. 😉 Aštuntosios vasaros savaitės valgiaraštis:
MENU
Pirmadienis
- Pusryčiai – Smoothie.
- Pietūs – Šaltibarščiai (vegan versija, ne su kefyru, o avižų pienu) ir keptos bulvės.
- Vakarienė – Morkų ir agurkų salotos + (pietų) bulvės.
Antradienis
- Pusryčiai – Peperonata su ciabatta [“Metai Beatos virtuveje”, 280 psl.].
- Pietūs – Cukinijų ir morkų tarta.
- Vakarienė – Makaronų salotos su avokadu.
Trečiadienis
- Pusryčiai – Duoniukai su morkų bei alyvuogių užtepėlė [ “Geriausi receptai žaliavalgiams”, 39 psl.].
- Pietūs – Saldžių bulvių ir avinžirnių karis.
- Vakarienė – Kepti sumuštiniai orkaitėje ir daržovių sultinys.
Ketvirtadienis
- Pusryčiai – Smoothie.
- Pietūs – Naminiai ravioli.
- Vakarienė – Spring rolls.
Penktadienis
- Pusryčiai – Granola su kokoso jogurtu.
- Pietūs – Tortilijos su grybais [VMG, 2015 02 numeris, 173 psl.]
- Vakarienė – Bolivinės balandos kepsniukai ir daržovės.
Šeštadienis
- Pusryčiai – Lietiniai su mėlynėmis.
- Pietūs – Daržovių vėrinukai grilinti + raudonieji ryžiai.
- Vakarienė – Kažkas iš miesto. 🙂
Sekmadienis
- Pusryčiai – Avinžirnių ir špinatų “omletas”.
- Pietūs – Pirktiniai veg kepsniukai, grilintos bulvės, ir brokolių – obuolių salotos.
- Vakarienė – Rūpinsis vyras. 🙂