Apie tai, kas, kur ir kodėl, kviečiu skaityti čia. 😉 Devintosios vasaros savaitės valgiaraštis:

MENU

Pirmadienis

Antradienis

  • Pusryčiai – Smoothie.
  • Pietūs – Morkų ir pievagrybių kesadilijos.
  • Vakarienė – Šparaginių pupelių, lęšių ir pomidorų salotos [“Gero maisto dienorastis”, Vasaros numeris, 114 psl.]

Trečiadienis

  • Pusryčiai – Trapučiai su avokadu ir užtepėle.
  • Pietūs – Žvirblių plovas.
  • Vakarienė – Makaronai su baklažanu.

Ketvirtadienis

Penktadienis

Šeštadienis

Sekmadienis

  • Pusryčiai – Duoniukai su avokadu ir pomidoru, vaisiai.
  • Pietūs – Morkų ir moliūgo karis [“thai” angliška knyga, 202 psl. arba labai panašus receptas].
  • Vakarienė – Daržovių sriuba.

 

KOMENTUOTI

Please enter your comment!
Please enter your name here