Apie tai, kas, kur ir kodėl, kviečiu skaityti čia. 😉 Devintosios vasaros savaitės valgiaraštis:
MENU
Pirmadienis
- Pusryčiai – Avietiniai avižiniai pusryčių rutuliukai (geriausia pasigamint iš vakaro) ir vaisiai.
- Pietūs – Žiedinio kopūsto kąsniukai su orkaitėje keptomis bulvėmis ir daržovėmis.
- Vakarienė – Kukurūzų sriuba su skrebučiais [Vegetariniai valgiai, psl. 94].
Antradienis
- Pusryčiai – Smoothie.
- Pietūs – Morkų ir pievagrybių kesadilijos.
- Vakarienė – Šparaginių pupelių, lęšių ir pomidorų salotos [“Gero maisto dienorastis”, Vasaros numeris, 114 psl.]
Trečiadienis
- Pusryčiai – Trapučiai su avokadu ir užtepėle.
- Pietūs – Žvirblių plovas.
- Vakarienė – Makaronai su baklažanu.
Ketvirtadienis
- Pusryčiai – Tofu omletas su daržovėm.
- Pietūs – Vyšninių pomidorų, poro ir špinatų kišas.
- Vakarienė – Naminės bulvytės fri su daržovėm.
Penktadienis
- Pusryčiai – Vegan blynai.
- Pietūs – Saldžių bulvių ir baltųjų pupelių čili.
- Vakarienė – Pica.
Šeštadienis
- Pusryčiai – Smoothie. Vaisiai.
- Pietūs – Mieste.
- Vakarienė – Makaronų ir kukurūzų salotos.
Sekmadienis
- Pusryčiai – Duoniukai su avokadu ir pomidoru, vaisiai.
- Pietūs – Morkų ir moliūgo karis [“thai” angliška knyga, 202 psl. arba labai panašus receptas].
- Vakarienė – Daržovių sriuba.