Apie tai, kas, kur ir kodėl, kviečiu skaityti čia. 😉 Dešimtosios vasaros savaitės valgiaraštis:
MENU
Pirmadienis
- Pusryčiai – Avižinių dribsnių sausi pusryčiai su augaliniu pienu ir vaisiais.
- Pietūs – Vegetarinis čili [toks arba toks] ir ryžiai.
- Vakarienė – Fri bulvytės su pupelių daigų padažu.
Antradienis
- Pusryčiai – Duoniukai su moliųgo ir avokado užtepėlėmis.
- Pietūs – Įdarytos kriauklės (makaronai) baklažanu.
- Vakarienė – Raudonųjų lęšių kokosinė sriuba.
Trečiadienis
- Pusryčiai – Smoothie. Vaisiai.
- Pietūs – Vegetarinis bulvių, avinžirnių karis su ryžiais
- Vakarienė – Perlinių kruopų salotos su ridikėliais ir agurkais [Gero maisto dienoraštis, Vasara, 50psl.]
Ketvirtadienis
- Pusryčiai – Skrebučiai su riešutų sviestu/džemu. Vaisiai.
- Pietūs – Ispaniškas omletas/apkepas (vegan versija).
- Vakarienė – Makaronų sriuba.
Penktadienis
- Pusryčiai – Smoothie. Vaisiai.
- Pietūs – Artišokų kepsniukai su garnyru ir daržovėm.
- Vakarienė – Mieste.
Šeštadienis
- Pusryčiai – Duoniukai su užtepėlėm (morkų, alyvuogių ir moliūgo).
- Pietūs – Morkų ir kalafiorų kepsniukai su raudonaisiais lęšiais ir daržovėmis.
- Vakarienė – Daržovių wrap/tortilijos.
Sekmadienis
- Pusryčiai – Veganiškas omletas ir omletas su ruginiais miltais (“Vegetariniai valgiai“, 74 psl.].
- Pietūs – Šaltibarščiai su žaliais burokėliais ir raugintomis pasukomis (Gero maisto dienoraštis, Vasara, 108 psl.] su šviežiomis bulvėmis.
- Vakarienė – Baklažnų “picos”.