Apie tai, kas, kur ir kodėl, kviečiu skaityti čia. 😉 Vienuoliktosios vasaros savaitės valgiaraštis:
MENU
Pirmadienis
- Pusryčiai – Smoothie. Vaisiai.
- Pietūs – Makaronai su daržovėmis ir pupelėmis (VMG žurnalas, Nr4., 67 psl.)
- Vakarienė – Saldžiujų bulvių fri.
Antradienis
- Pusryčiai – Avinžirnių omletas.
- Pietūs – Daržovių taquitos (receptas pagal Kriste ir originalas).
- Vakarienė – Grikiai su daržovėmis – (VMG žurnalas, Nr.4 , psl. 25).
Trečiadienis
- Pusryčiai – Skrebučiai su užtepėlėm ir arbata.
- Pietūs – Ryžiai su morkom ir cukinijų trošinys.
- Vakarienė – Makaronų sriuba su lęšiais.
Ketvirtadienis
- Pusryčiai – Pūsti avižinių dribsnių sausi pusryčiai su augaliniu pienu.
- Pietūs – Avinžirnių “netikras zuikis”.
- Vakarienė – Burokėlių sriuba.
Penktadienis
- Pusryčiai – Blynai su melynėmis.
- Pietūs – Sviestinio moliūgo spagečiai su pievagrybiais ir karamelizuotais svogūnais.
- Vakarienė – Tortilijos pica.
Šeštadienis
- Pusryčiai – Sumuštinis su veg “tunu”.
- Pietūs – Gnocci apkepas.
- Vakarienė – Lietiniai su moliūgo įdaru.
Sekmadienis
- Pusryčiai – Kulcha duonelė su avokado užtepėle.
- Pietūs – Orkaitėje kepta saldi bulvė su garnyru.
- Vakarienė – Take away , kažkas kinietiško. 🙂