Apie tai, kas, kur ir kodėl, kviečiu skaityti čia. 😉 Dvyliktosios vasaros savaitės valgiaraštis:
MENU
Pirmadienis
- Pusryčiai – Trapučiai su užtepėlėmis ir avokadu.
- Pietūs – Bulvių sriuba, taco krepšelyje su kikiniu kopūstu(pak choi).
- Vakarienė – Spageti su cukinija.
Antradienis
- Pusryčiai – Pusrytiniai avižiniai sausainiai ir smoothie.
- Pietūs – Naminiai koldūnai su morkų įdaru.
- Vakarienė – Noodle sriuba.
Trečiadienis
- Pusryčiai – Granola su jogurtu.
- Pietūs – Avinžirnių/žirnių pado pica.
- Vakarienė – Kreminė grybų sriuba.
Ketvirtadienis
- Pusryčiai – Smoothie ir vaisiais.
- Pietūs – Bananiniai avižinių dribsnių purūs blynai.
- Vakarienė – Rudųjų ryžių ir lęšių mišrainė/salotos.
Penktadienis
- Pusryčiai – Sumuštiniai su kulcha duonele.
- Pietūs – Quiche (arba šis).
- Vakarienė – Tortilijų suktinukai.
Šeštadienis
- Pusryčiai –Pusryčių keksiukai.
- Pietūs – Cukiniju sriuba.
- Vakarienė – Kinietiška vakarienė – Apelsinų skonio kalafiorų kąsneliai su noodles.
Sekmadienis
- Pusryčiai – Cinamoniniai “french toast” (vegan).
- Pietūs – Mieste.
- Vakarienė – Šaltibarščiai.