Apie tai, kas, kur ir kodėl, kviečiu skaityti čia. Kristę jau galite rasti feisbuke, VegKite puslapyje. 😉 Tryliktosios vasaros savaitės valgiaraštis:
MENU
Pirmadienis
- Pusryčiai – Smoothie ir vaisiai.
- Pietūs – Ryžiais ir brokoliais įdaryti moliūgai.
- Vakarienė – Meksikietiškos salotos.
Antradienis
- Pusryčiai – Smoothie bowl su granola.
- Pietūs – Panini su daržovėmis.
- Vakarienė – Avokadas su baltų pupelių užtepėle (vegan “tunu” ).
Trečiadienis
- Pusryčiai – Riestainiai su avokadais.
- Pietūs – Keptų ropių iešmeliai + ryžiai ir salotos.
- Vakarienė – Įdaryta pita ir sultinys.
Ketvirtadienis
- Pusryčiai – Itališkas skrebutis (bruschetta) su artišokų užtepėle.
- Pietūs – Lęšių sriuba.
- Vakarienė – Spageti su grilintais pomidorais.
Penktadienis
Pikniko diena:
- Sriuba stiklainėliuose.
- Pyragėliai su daržovių įdaru.
- Saldžių bulvių fri.
- Daržovių lazdelės su humusu.
Šeštadienis
- Pusryčiai –Smoothie.
- Pietūs – Cukinijų ir kukurūzų nesaldus pyragas (kišas).
- Vakarienė – Falafeliai bei morkų ir agurkų salotos.
Sekmadienis
- Pusryčiai – Tofu kiaušinienė.
- Pietūs – Mieste.
- Vakarienė – Balandėliai.